Wednesday, May 2, 2012

ASSALAMUALAIKUM

Minggu yang amat menyediahkan pada diri aku..kucing kesayangan,MARU dah hilang(MARU-Mata Biru) huhu mana lah dia pergi ni..pagi sabtu lepas macam baisa bagi dia main kat luar..memang selalu macam tu..hari2 dia akan keluar tapi x pergi jauh mana pun..setakat depan pagar je..lagipun maru aku takut ngan bunyi kenderaan..mesti lari masuk umah cepat2..tapi sabtu lepas,dia langsung tak balik..puas cari..dlm bilik,dapur,bilik belakang,umah2 jiran tp langsung takde..bunyi dia pun x dengar dah..x tau la orang amek or kene langgar..aduii! harap2 biala org lain yg amek,takpe aku redha,,janji jgnla dia mati! sampai la arini,aku masih tunggu lagi kalau2 dia lek..makanan dia aku x bagi kucing lain makan even ade je kucing2 yang bertandang mintak makanan..aku bagi makanan lain..royal canin ni untuk maru je..tapi maybe kalo sebulan nanti x balik jugak,aku wakaf jela royal canin ni..huhu..MARU BALIK LA!! ORANG RINDU NI!!!!  

 maru budak buncit! lekla umah!! org risau ni! uwaaaaa!!!!
pic mase die kecik