Tuesday, January 25, 2011

MY NEW DIARY


entry kali ni dimulakan dengan gamba aku mase nikah..hehe..tp lipstick tu! erghh! spoil gamba aje..huhu..melekat lak kt hijab tuh..huhu..tp byk2 gamba,ni la yg paling palingggg palinggggggg aku suke!!..sebab aku suke tang makeup mata tu..da la mata aku besa,nmpk cambest aje..hehe..sedar x sedar,da sebulan lbh aku bergelar isteri..uihh! agak berat nk type words tu..huhu..sebab aku mcm rase aku ni bujang lg..hihi..pagi2 bgun watkan sarapan tuk cik abang(eh! xdela slalu,klo sempatla..hehe),basuh baju(pakai mesin basuh aje!),masak..wah! aku masakla skang!! mcm tipu aje! haha!! blasah aje asalkan ade rase..kuikui! so tester nye adalah laki aku..klo x sedap,die complaint..klo sedap,die blasah mkn sampai licin! hahaha!! LOVE U HUBBY!! mmuuaahh!!!!!

ape2pun aku amat happy ngan idop aku skang..idop di samping suami tercinta..hehe..wat ape2 pun,berdua aje..g rempit,g kua mlm lek lewat pagi.wahh!! i like dat!! hehe..kt lua sane mesti ramai yg alami perasan cam aku skang ni kan..hehe..bahgie+happy+suke+sayang n mcm2 lagi lah..hehe..
oklah..mau titon..sok keje lagi..
sehingga berjumpa lagi ;)

Tuesday, January 11, 2011

LOUIS VUITTON ADDICTED!!!


OMG!!!!! i'm so into this brand! cant help myself! anyone pls help me!!!!



statement di atas mmg xbleh blah! hehe..mesti ade yg mengata:

'ada hati nk pakai lv'
'ala klo beli pon mesti yg ciplak punye!'

haha! aku peduli ape ciplak ke ape ke..(mmgla x mampu nk beli! huhu)..dpt yg ciplak pon da kire bangga sgt! hehe..ntah nape suke bebeno ngan brand nie..nak kate cantek,nmpk bese je..maybe sebab mewah kot..ha! betol tu! hehe..tp even ramai yg ckp beg lv ni x cantik,tp bg aku cantik sgt2! klo la aku ni kaya,lehla aku beli byk2 yg ori! hihi






ni la antara design yg aku minat sgt2..hehe..
besnye jd Dato' Siti kan..mesti kt umah die ade btk beg LV..nak 1 bleh? hehehehe

Ya ALLAH! ko perkenankanlah doaku ini..AMIN!!..



:)