Wednesday, September 14, 2011

KUSYUK SOLAT

ASSALAMUALAIKUM

anda pernah x rase x kusyuk bila solat/sembahyang..takkan takde yg x pernah,mesti ada punye kan..tipula klo cakap 'SAYA MEMANG SELALU KUSYUK JE..' tp maybe ade yg mcm tu,org2 yg telah diberi hidayah oleh ALLAH :)

saya sendiri pun jarang sgt kusyuk solat..serius bagitau ni..yelah,dgn kadang2 keadaan bising lagi..susah nak kusyuk.tapi sebolehnye kita kenelah betul2 concentrate dan jgn pk dunia mase tu..bolehkah kita? INSYAALLAH..

ok kat cni ade kartun yang rasenye boleh jadi panduan utk kita bersolat..ape kate CER TRY nanti..heh


dari blog SINI

so lepas ni jom kita try praktikkan ok? sama2 beribadah mencari keredhaan-NYA..insyaallah..

tak banyak pun nak cerita coz malas nak type..hehe

TILL MEET AGAIN ;)

ILAL LIQA'