Monday, February 6, 2012

MY FAVOURITE PHOTOGRAPHER :)

Assalamualaikum kawan2

hari jumaat yang diberkati ALLAH SWT..even sekarang da malam tapi still kita dapat keberkatannya,Insyaallah :)

okeh kali ni nak cerita pasal photographer yang aku suke no lawat blognya..ini semua disebabkan gambar2 yang dorang ambil cukup cantik! editing yg memang mantap! aku amat suke bidang editing gambar ni tp x cukup pengalaman lak nak wat..hehe..

 EYE STUDIO PHOTOGRAPHY



y? kenapa? kenapa mereka jadi pilihan aku? of courselah coz dorang ni adalah wedding photographer aku..dari sebelum ada studio sendri lagi aku dah kenal owner die(ceh! nak bangga lak!)..AIZUL MARCELLO is the name..korang mesti kenal..die pun seorang blogger yg agak terkenal selepas aku..haha! itu adah tipu okeh! ternyata sgt! ;p semua hasil kretaiviti die amatlah puas hati..masa wedding aku dlu,die n adik die yg amek gambar..and if korang semua berhajat nak wat photoshoot utk ape2 event sekalipun,leh lah gi ke facebook dorang..klik SINI ok! LIKE fb page dorang k..ape2 pertanyaan silalah diajukan di sane..hehe
ok..kat sini aku letak beberapa keping gambar hasil dari tgn mereka :)





ok guys ni lah owner studio EYESTUDIO PHOTOGRAPHY tu
n ni gambar mase resepsi aku..haha! sungguh kurus aku!

guys! dorang jugak ada tawarkan utk portfolio photoshoot jugak tau! so sesape rase nk amek gambar white studio dorang ni,leh la ctc dorang..servis mesti awesome punyer lah! plg best, AIZUL ni peramah tau! klo korang x tau nk pose cemane,die leh tu ajar kan..hehe

so pada yg merancang nak langsungkan perkahwinan,lehla book dorang ni..by the way,dorang skang tgh wat promosi utk bakal2 pengantin okeyh! FREE PRE WEDDING PHOTOSHOOT utk sesape yg amek pakej wedding dorang..best tu weh!!! napela aku kawen awal! owh tidakkk!!! sgt jeles korang dpt promo nih! nti amek gambar tu jgn pegang2 tgn lak tau! lom sah lagi tu! (pesanan penaja tetiba! hehe)

eh! lupe lak nk bagitau..dorang ni pun ade wat frameless border..dont worry dear,klo yg da kawen or blum tu nak abadikan gambar2 korang kat frameless border ni pun boleh..dorang amek tempahan gak ok! cemane nak wat..sila ikuti langkah2 di bawah yerh :)

FULL NAME :
ADDRESS :
PHONE NUMBER :
EMAIL : 
FRAMELESS BORDER SIZE : 
QUANTITY : 

All payment shall be made to AM Islamic Bank as follows :-

ACCOUNT NAME : EYESTUDIO PHOTOGRAPHY
ACCOUNT NUMBER : 074-202-200676-7

Price borderless frame
8R : RM28
11' x 15' : RM68
16' x 24' : RM88

Postage
8 x 12 inch = RM7.00 (P) / RM10.00 (E)
11 X 15 inch = RM12.00 (P) / RM15.00 (E)
16 x 24 inch = RM15.00 (P) / RM18.00 (E)
* (P) = Peninsular (E) = East

MAKLUMAT PENTING!
1) Bayaran boleh dibuat melalui Online transfer atau ATM cash deposit.
2) Untuk Online transfer,

 emailkan kembali transaction details sebagai bukti bayaran.
3) Untuk ATM cash deposit, emailkan Nama, Jumlah bayaran, Tarikh, Masa,
dan Jenis bank beserta resit bayaran yang disnap sebagai bukti bayaran.
4) Jika anda bayar menggunakan ONLINE banking seperti Maybank2u, CimbClicks dan lain- lain, TOLONG LETAK EMAIL : irinenadia@eyestudiphoto.com pada receipient’s email yang terdapat di ruangan online banking – SANGAT PENTING DAN WAJIB! 
5) Untuk email kembali, sila pilih 'reply' email yang sama untuk memudahkan rujukan.
6) Tempoh siap frame adalah 7 hari waktu bekerja. Kami akan menggunakan perkhidmatan POST LAJU MALAYSIA.
7) Jika anda berada di kawasan Shah Alam boleh terus collect di studio kami.


Amacam? ada berminat? nk tengok contoh2 frameless border ni? ok je..jap ek..






FB AIZUL : Aizul Marcello
BLOG AIZUL : Aizul Marcello

comel kan? mesti best dpt frameless border ni :) korang pe lagi..order cepat! hehe..

okehlah rase byk da story pasal studio ni..kenapa sy iya2 promote? coz memang x rugi amek dorang n nak tlg kawan2 niaga..ape salahnya kita tolong kawan2 kan? dapat pahala lagi tu,Insyaallah..nanti sy cerita pasal MUA mase wedding sy ritu plak ek..hehe..bye allz! Wassalam

ILAL LIQA'